Pincenapló

DJ a dűlőben - 2017. július 22-én2017. 06. 23.

DJ a dűlőben!

Túl a városi zajon, fényeken, életen a nyúli dombság tetején, a nyár közepén egy "átlagos" szombaton téged is vár a DJ a dűlőben est!

A résztvevőket igazi gasztronómiai ínyencségek: isteni hamburger különlegességek, élő zenés műsor, borkóstolás, mesés panoráma várja majd a Hangyál Pincészet birtokán. Ezen a napon elengedheted magad, kiléphetsz a szürke hétköznapok forgatagából, átélheted azt az önfeledt mámoros élményt, amit a naplemente nyújt Győr városára. Érezheted, ahogy a hegy legnemesebb nedűje elcsábít, amikor sem az idő, sem a munka nem számít. Láthatod a boros pohárban megcsillanni a lemenő napsugarakat, romantikusan összebújhatsz szíved választottjával, lovaskocsikázhatsz, de akár UAZ-al körbe is utazhatod a Nyúli-dombságot. Ha a fények már kigyúltak, a hangulatot a háromszoros év DJ-e, Newik biztosítja majd!

Hoznád a családot?! Semmi akadálya, hiszen a gyermekeknek is készültünk izgalmas programokkal, légvárral, gyermekmegőrzővel, kézműves foglalkozásokkal.

Egy igazi családi napnak ad teret ez a rendezvény, ahol mindenki talál kedvére való elfoglaltságot: a legkisebbektől a legnagyobbakig!
További információk hamarosan!

Elérhetőségek

Hangyál Pincészet

H-9082 Nyúl, Héma-tető
GPS: 47.578628, 17.678766
Telefon: +36 (30) 7568789

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 10-19h
Szombat: 8-12h | Vasárnap: 8-10h

ARPANET Informatikai Tanácsadó és Rendszerfejlesztő Kft.
  • H-9082 Nyúl, Héma-tető