HANGYÁL BOROK VILÁGA

Fotópályázat 2017

Hangyál fotópályázat 2017

Szeretsz fotózni és szereted a borokat? Itt a lehetőség, hogy részt vegyél a Hangyál Pincészet fotópályázatán! A fotópályázat lehetőséget kínál minden fotózást és bort kedvelő embernek, legyen profi vagy amatőr fotós, hogy pályázzon a „HANGYÁL BOROK FOTÓJA” címre.

Az okostelefonok elterjedésével a világban és így hazánkban is naponta megszámlálhatatlan mennyiségben készülnek fotók. Sok internetes alkalmazás, felület is arra épít, hogy az emberek fotókat készítsenek és osszanak meg egymás között. Szeretnénk látni és láttatni, milyen alkalmakkor, milyen körülmények közt kóstolják, fogyasztják a Hangyál borokat.

Hangyál fotópályázat 2017

Téma

Bármilyen időjárás közepette, bármilyen helyszínen készült fotót elfogadunk. A lényeg, hogy a fotón mindenképpen látszódjon legalább egy palack, kereskedelmi forgalomban elérhető Hangyál bor. A bor vagy borok címkéjének olvashatónak kell lennie a fotón.

Hangyál fotópályázat 2017

Részvételi feltételek

  • A pályázatra maximum 3 darab alkotás küldhető.
  • A pályázatnak tartalmaznia kell a szerző adatait: Név, lakcím, telefon, e-mail cím.
  • A beküldött fotók retusálása, szerkesztése megengedett (színkorrekció, vágás, kontraszt, stb.), de manipulálni, tartalmat hozzáadni nem szabad.
  • A pályázaton indulónak nyilatkoznia kell, hogy a pályamunka az ő szellemi tulajdona, szerzői jogokat nem sért. A szerzői jog megsértésének következményeit a Hangyál Pincészet nem vállalja!

A fotók beküldésének határideje: 2017. szeptember 10.

A pályaműveket a fotopalyazat@hangyalpinceszet.hu email címre várjuk.

A fotókat a Hangyál Pincészet előzetesen megvizsgálja. Amely fotók megfelelnek a kiírásnak, azokat 2017. szeptember 15-ig közétesszük a weboldalunkon. A végső helyezetteket közönség szavazattal döntjük el. Közönség szavazás 2017. szeptember 30-ig fog tartani. Ezután nyilvánosságra hozzuk az eredményeket.

Díjazás

  I. helyezett:
10 fős „igazi, Hangyálos”borkóstoló a pincészetnél, melyen az összes, forgalomban elérhető palackos bor mellett még hordóminták is kóstolhatók. A kóstoláshoz kísérő ételeketről gondoskodunk.
 II. helyezett:
két karton (2 x 6 db.) kereskedelmi forgalomban lévő Hangyál bor, melyből az egyik karton (6 db.) bort a díjazott választhat ki.
III. helyezett:
egy karton (6 db.) kereskedelmi forgalomban lévő Hangyál bor, melyből három darab bort a díjazott választhat ki.

A díjátadás a díjazottakkal egyeztetve 2017. október hónapban történik.

Hangyál fotópályázat 2017

Elérhetőségek

Hangyál Pincészet

H-9082 Nyúl, Héma-tető
GPS: 47.578628, 17.678766
Telefon: +36 (30) 7568789

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 10-19h
Szombat: 8-12h | Vasárnap: 8-10h

ARPANET Informatikai Tanácsadó és Rendszerfejlesztő Kft.
  • H-9082 Nyúl, Héma-tető